بله، مطلقا خطرهايي دارااست . چسب مژه مصنوعي مي تواند سبب ساز التهاب پوست پلک و قضيه ساز اگزما و آلرژي شود . البته ممکن هست اين عارضه ها در اولين نوبت بروز نکند البته فرد آنگاه از يکسري بار استعمال از مژه تصنعي و مصنوعي معمولا دار اختلال مي شود . ضمن اينکه اين چسب ها حاوي ماده سرطان زا هم ميباشند .
قابليت و امکان اينکه شخص پس از کاشت مژه تصنعي مبتلا آلرژي نيز شود، وجود دارد؟
بله، مژه هاي تصنعي دربردارنده فات سمي و مواد حفظ کننده شيميايي هستند که خود عاملي محکم براي دوري از آن هست . ضمنان در حالتي که به لاتکس آلرژي داريد، اوليه بايد مطمئن گرديد که چسب مژه موضوع استفاده دربردارنده اين ماده حساسيت زاست يا خير . البته اين مورد تقريبا ناممکن هست چون اين چسب ها سواي وجود لاتکس نمي توانند مژه را روي پلک نگه دارند . به اين ترتيب خوبتر ميباشد دستکم پيشين از انجام اين کار به کلينيک هاي حساسيت مراجعه نماييد تا آزمايش هاي تشخيصي برايتان انجام شود .
چرا
پس از گذاشتن مژه هاي تصنعي و مصنوعي مژه هاي پيشين آغاز به ريزش مي کنند؟
زيرا فشار متعددي به پياز مژه وارد مي شود و ممکن هست شخص مژه هاي خود را براي مدام از دست بدهد . به همين استدلال سفارش مي کنيم هيچ زمان براي زيبايي مژه هاي خويش دنبال منش هاي خطرناک نرويد و فقط از ريمل که به مراتب ارزان تر، بي آلايش خيس و در عين اکنون موثر هم است، به کارگيري فرماييد . اما ريمل هاي نامرغوب نيز ممکن است منجر حساسيت و عفونت ديده خانم ها شوند .
بسياري از خانم ها انديشه مي نمايند کاشت مژه، رويکرد موثري براي تصحيح کم پشتي مژه هاي آنها يا اين که زيباتر به حيث رسيدنشان است . به همين عامل به آرايشگاه ها مراجعه مي نمايد .
آيا اين کار صحيح است؟
خير به هيچ وجه، آرايشگر هيچوقت براي شما مژه نمي کارد . فقط مژه مصنوعي را با چسبي مقاوم تر نصب مي کند . اين خط مش هم همان خطرهاي به کارگيري از مژه تصنعي و مصنوعي را دارااست . همينطور به ادله تعداد بالاي تک مژه ها و استحکام اکثر چسب، فشار بيشتري به پلک وارد مي نمايد . کاشت مژه روشي فراوان مشقت بار هست و صرفا به وسيله متخصص پوست و براي افرادي که دچار سانحه و سوختگي شده اند، انجام مي شود .
براي
کم پشتي مژه ها چه پيشنهادي داريد؟
خوب تر ميباشد افرادي که اين اختلال را دارا هستند به کارشناس پوست مراجعه نمايند و با دريافت کردن دارو مشکلشان را حل نمايند . چون کاشت مژه خير تنها ايراد آنها را حل نخواهد کرد بلکه عواقب بيشتري را هم به دنبال خواهدداشت .
افرادي
که از مژه مصنوعي استعمال مي نمايند بايستي با پيدايش چه مواردي به پزشک Doctor مراجعه کنند؟
در شراي در اثر استعمال از مژه هاي مصنوعي با مواقعي مانند پرخوني در چشم، خارش در پلک، ترشح از لبه پلک، درد در ديده و قرمزي در لبه پلک مواجه شدند، بايستي هرچه سرعت بالا خيس مژه مصنوعي خويش را بردارند .
به کار گيري
از مژه مصنوعي احتمال گل مژه را ارتقاء مي دهد
معمولا کاشت مژه يا اين که چسباندن مژه تصنعي و مصنوعي به وسيله چسب هاي مخصوصي که مضاعف قادر هستند، انجام مي شود که به راحتي هم قابل کندن نيستند البته اين عمل دلايل جانبي اي هم داراست که از آن گزاره مي بضاعت به تغييرو تحول رنگ پلک در ناحيه و دور و اطراف چشم به خصوص تيره رنگ شدن پوست در حاشيه پلک اشاره کرد . همچنين تحريک ديده که علائمي از جمله قرمزي، خارش، ورم، سوزش، بي آبي و در برخي موارد پوسته ريزي پلک چشم را هم دربرگيرنده مي شود .
ولي نکته اي که مي بايست به آن اشاره کرد اين ميباشد که اشخاص به چه قصدي مي خواهند اين کار را انجام دهند؟ آيا منظورشان از اين عمل تنها زيبايي است يا اينکه حقيقتا مژه هاي اندک پشتي دارند؟ در صورتيکه مژه هايشان ناچيز پشت هست بايستي مطلقا علتش را پيدا نمايند و نزد کارشناس پوست بروند . به هرحال کاشت مژه مصنوعي، آن هم به صرف زيبايي، عواقب بدي در پي دارد و سبب ساز پيدايش اگزما و آلرژي چشمي خواهدشد .
ضمن اين که سفارش مي شود کساني که مژه هاي قليل پشتي داراهستند از مواد آرايشي کمتر به کارگيري کنند يا دستکم از مواد خوبي در اين مسئله استفاده بگيرند . مثلا زدن يک ريمل مرغوب به مراتب بهتر از کاشت مژه مي باشد زيرا کاشت مژه تصنعي و مصنوعي در درازمدت محلي براي جمع شدن باکتري ها و گونه هاي عفونت ها مي شود .
به همين دليل در شراي قصد چنين کاري داريد واجب هست يک بار ديگر به خوبي به آن تامل کنيد و عواقبش را درنظر بگيريد . زيرا مژه هاي مصنوعي خونرساني را در سطحي که مژه روي آن چسبانده گرديده اندک مي کنند و سبب ساز ناچيز پشتي مژه هاي ارگانيک مي شوند . مژه تصنعي احتمال ابتلا به عفونت، به خصوص گل مژه را ارتقا مي دهد و اين مسائل در افرادي که استعداد ابتلا به گل مژه را دارند خيلي بيشتر هست . به طور کلي، اشخاصي که از مژه هاي مصنوعي استعمال مي نمايند عمده به گل مژه مبتلا مي شوند .
مژه هاي تصنعي و مصنوعي مي توانند تنها براي بعضا از افراد مفيد باشند . براي مثال در صورتيکه شخصي مژه اش را در اثر سوختگي يا اين که بيماري، از دست بدهد و قابليت و امکان کاشت مژه مهيا نباشد، پزشک معالج استفاده از مژه هاي تصنعي و مصنوعي را سفارش مي نمايد . بدون شک تشخيص اينکه شخص شرايط کاشت مژه را داراست يا اين که نه، بر عهده پزشکان است، نه آرايشگران! از طرف ديگر، مژه تصنعي مانند اسباب آرايشي يک وسيله فردي است؛ پس مژه مصنوعي دست دوم، به خصوص وقتي شخص ديگري را که پيش از اين از آن به کار گيري کرده نمي شناسيد، انقطاع جلوگيري نماييد .
به هيچ وجه مژه هاي تصنعي و مصنوعي خودتان را هم به کسي قرض ندهيد . اين مژه ها بايد به رخ يکبار مصرف باشند و به کارگيري از يک مژه تصنعي و چسب منحصربهفرد آن به دفعه هاي بسيار سفارش نمي شود زيرا به طور اعتقادوباور اين مژه ها با هر بار کندن و چسباندن دوباره دچار آلودگي مي شوند و به ديده جراحت وارد مي کنند . درضمن آرايشگران معمولا براي اينکه چشم ها کنار مژه مصنوعي زيباتر به حيث برسند، گذاشتن لنز را نيز پيشنهاد مي نمايند البته اين کار احتمال عفونت چشم را تا يک سري برابر بسيار مي کند .
از طرفي ديگر، روي مژه تصنعي و مصنوعي نبايد ريمل زد چون احتمال ابتلا به عفونت و التهاب شديد ديده بالا مي رود .
در صورتيکه در اثر استفاده از مژه هاي مصنوعي يا مواردي نظير پرخوني در چشم، خارش در پلک، ترشح از لبه پلک، درد در چشم و قرمزي در کناره پلک مواجه شديد بايستي هرچه
درباره این سایت